Search the job that you want !

CASCA DE COPIAT

0

 Acest sistem compus din cutiuta gsm si nanocasca magnetica, functioneaza pe acelasi concept ca cel al unui telefon mobil, introduci o cartela sim in dispozitiv si poti fi apelat de catre oricine, indiferent de distanta la care se afla, chiar si de la sute de kilometri sau din alta tara, exact la fel ca atunci cand te suna pe un telefon obisnuit. Functioneaza fara bluetooth, fara telefon si este nedetectabil.

 bateria a fost inlocuita cu una mai performantă. Deși aspectul nu este cel comercial, avantajele tehnice sunt remarcabile: grosimea redusa la jumatate și o autonomie dubla;

 Se poate folosi atat cu casca Japoneza cat si cu castile de tip magnet. Colierul se poate strange in jurul cutiutei GSM si astfel se comporta exact ca modelul fara colier, dar ai avantajul ca poti testa toate castile fara sa fie nevoie sa schimbi cutiuta GSM. Vei face teste si vei alege casca care ti se potriveste mai bine!

 Cutiuta GSM Modificata, autonomie minim 67 Ore, poate functiona cu toate cele 3 tipuri de casti care exista si are colierul mai subtire decat varianta cu colier crem.

 ATENTIE! Exista posibilitatea ca, in anumite conditii, casca sa ramana blocata in ureche si sa nu mai poata fi extrasa. In cazul in care nu reusesti sa mai scoti casca din ureche, NU incerca sa o extragi utilizand diverse obiecte (surubelnita, betisor de urechi, penseta, etc) pentru ca risti ranirea ireversibila a timpanului! Pentru orice situatii neplacute RECOMANDAM sa apelezi la un medic ORL pentru ajutor. Noi nu suntem in niciun fel raspunzatoare pentru eventualele raniri accidentale rezultate din utilizarea castilor cu microvibratii, folosirea lor facanduse pe propria raspundere a utilizatorului.

 Acest sistem compus din cutiuta gsm si microcasca japoneza, functioneaza pe acelasi concept ca cel al unui telefon mobil, introduci o cartela sim in dispozitiv si poti fi apelat de catre oricine, indiferent de distanta la care se afla, chiar si de la sute de kilometri sau din alta tara, exact la fel ca atunci cand te suna pe un telefon obisnuit. Functioneaza fara Bluetooth, fara telefon si este nedetectabil.

 microcasca japoneza model MC3500 este cel mai mic model aparut (5 mm diametrul capacului) este integral culoarea pielii, filet metalic, sunet clar, consum redus de energie pentru o autonomie mai buna;

 poti incheia apelul apasand scurt butonul ON/OFF sau interlocutorul poate incheia apelul convorbirii; daca ai nevoie sa inchizi rapid sistemul, apasa pe butonul SOS/RESET, iar cutiuta se va inchide complet.

 Acest sistem compus din Stick Bluetooth si casca MC3500 este un sistem compatibil cu orice model de telefon ce are functia Bluetooth. Este conceput astfel incat sa poata functiona fara niciun fir pe corp. Este unul dintre cele mai bune sisteme nedetectabile, de mici dimensiuni, usor de folosit si cu o autonomie de pana la 7 ore.

 functioneaza cu telefon prin ajutorul functiei Bluetooth, telefonul poate fi asupra dumneavoastra sau poate fi lasat întro mapă, poşeta, bluză în cuier, dar nu mai mult de 10 de metri în aceeaşi încăpere fata de dispozitiv (stick);

 microcasca japoneza model MC3500 este cel mai mic model aparut (5mm diametrul capacului) este integral culoarea pielii, filet metalic, sunetul clar , consum redus de energie pentru o mai buna autonomie;

 MicroCasca japoneza MC3500 este o casca fara fir, cu difuzor intern nonmagnetic, filtre pentru zgomotele parazite, sunetul clar, integral de culoarea pielii si este compatibila cu orice dispozitiv special conceput pentru acest format de casca (nu poate receptiona semnal direct de la telefonul mobil), casca nu poate functiona singura este un accesoriu de schimb pentru cazul in care pierzi casca iniţială sau aceasta sa defectat.

 Sistem conceput pentru comunicare discretă. Aceste căşti cu microvibraţii şi bluetooth sunt foarte căutate deoarece oferă multe avantaje la un preţ decent comparativ cu restul sistemelor.

 Aceste căşti cu bluetooth folosesc tehnologia Microvibraţiilor. Folosind căşti de copiat cu microvibraţii GARANTĂM că în ureche, NU se va vedea nimic, NU se va auzi nimic în exterior şi NU îi vei mai auzi în casca şi pe ceilalţi care au sisteme asemanatoare în sala respectivă.

 Cască cu Bluetooth şi microvibraţii este special concepută pentru comunicare discretă. Aceste căşti wireless cu microvibratii şi bluetooth sunt foarte căutate deoarece oferă multe avantaje la un preţ decent. Acest sistem foloseşte tehnologia caştilor cu microvibratii. Folosind căşti de copiat cu microvibratii GARANTAM ca în ureche NU se va vedea nimic, NU se va auzi nimic în exterior şi NU îi vei mai auzi în casca şi pe ceilalţi care au sisteme în sala respectivă.

 folosind acest tip de căşti nu îi veţi mai auzi pe alţii care au sisteme în aceeaşi încăpere cu tine.

 Bluetoothul este conectat fără fire la telefonul tău. Acesta ia vocea celui care îţi şopteşte, o amplifică, iar cu ajutorul colierului o trimite wireless către casca din ureche. Tot Bluetoothul captează sunetele cu ajutorul microfonului foarte sensibil încorporat, le trimite wireless la telefon şi apoi mai departe la cel care îţi şopteşte (deci cel care îţi şopteşte te şi poate auzi).

 porneşte bluetoothul – activezi conexiuna bluetooth de la telefon – dai căutare de noi dispozitive bluetooth şi conectează bluetoothul la telefon – conectează bateria de 9V în suport,

 sau poţi apela ultimul număr din lista apăsând de 2 ori rapid pe butonul de pe bluetooth, la baza gâtului şi telefonul apelează automat fără să umbli la el.

Casca de copiat

 De la colier la ureche nu există absolut nici un fel de fir! Conexiunea cu casca este: automată, wireless şi invizibilă oricărui detector.

 funcţie de răspuns AUTOMAT la apel, funcţie de apel a ultimului număr din lista + închis apel – fără să ai acces la telefon,

 după ce ai conectat sistemul de copiat la telefon tot sistemul devine ascuns, orice alt telefon sau sistem care va da căutare nu va găsi nimic,

 căştile nu rămân blocate în ureche, decât dacă le purtaţi încontinuu mai multe zile sau nu vă curăţaţi bine în ureche înainte.

 Acest sistem este compus dintrun mp3 player si microcasca japoneza MC3500, un sistem ce se bazeaza pe inregistrari audio, functioneaza independent (fara telefon mobil), recomandat in zonele fara semnal, ce ofera o autonomie de minim 6 ore.

 puteti da: play, volum, next sau back prin simpla apasare a butoanelor de pe mp3 player – BUTOANELE SUNT SILENTIOASE ;

 mini antenuta se ataseaza la mp3, se pozitioneaza astfel incat sa fie cat mai aproape de microcasca japoneza pentru un sunet cat mai bun;

 Set care cuprinde 12 microcăsti Nichel (3 marimi diferite, S,M,L) + Magnet oval pentru extragerea căştilor din ureche. Compatibil cu toate sistemele de tip HandsFree cu microvibrații (colier inductiv) si Cutiuta Gsm cu colier.

Post a Comment

0 Comments